REGISTERED COMPETITORS 0
Back to the main page / Magyar verzió

Történelmi Terem EB

17th of February 2016, Budapest, Hungexpo

Invitation

NEVEZÉS: http://hdhiaa.net/registration/

 

Tisztelt Sporttársak! Kedves Barátaim!

Magam és a Magyar Íjász Szövetség történelmi szakága nevében tisztelettel meghívom sporttársainkat és az íjászsport iránt érdeklődőket a 2016. évi HDH-IAA Történelmi Teremíjász Európa Bajnokságra.  A verseny 2016. február 17-18-án kerül megrendezésre a HDH-IAA történelmi versenyszabályzata szerint. A verseny nyílt nevezésű, nem kvalifikációhoz kötött, így minden versenyezni kívánó íjász jelentkezését várjuk.

A Bajnokság helyszíne a Hungexpo területe,” D” és” A” csarnok; a megnyitó ünnepség, a regisztráció a selejtező, rangsoroló  versenyek a” D” csarnokban , a döntő és az eredményhirdetés az „A” csarnokban lesz

A versennyel egy időben zajlik a FEHOVA kiállítás, számos érdekes látnivalóval, naponta megközelítőleg 10.000 látogató részvételével.


Fontos kiemelni, hogy az íjász fesztiválon, melynek e verseny is  része még 3 napig tartó íjász eseményeknek is lesznek, mint például a HDH-IAA  3D Terem EB és IFAA OB.  A versenyek összekoordinálása lehetőséget ad íjászainknak, hogy akár minden versenyen részt vegyenek.

A Hungexpo területére való belépés díját a versenyzők számára a regisztrációs díj tartalmazza. Belépés csak a 6-os kapunál akkreditáció után. Minden induló versenyzőnek kívánok sikeres versenyzést, látogatóinknak és vendégeinek jó szórakozást, kellemes időtöltést rendezvényeinken.

Találkozzunk Februárban a helyszínen!

Lovász Tamás
Magyar Íjász Szövetség Történelmi szakágának elnöke

 

Versenyinformációk:

Verseny menete: lásd: HDH-IAA történelmi szabályzat (http://hdhiaa.net/competitions/rules/historical-rules/)

Az első napon  14 lőállásos, lőállásonként 2 célos (összesen 28 célos), a 2. napon 13 lőállásos, lőállásonként 2 célos (összesen 26 célos) rangsoroló fordulók lesznek.  A rangsorolóból kategóriánként a legjobb 6 versenyző kerül be a döntőbe.

A versenyre minimum 10 db vessző szükséges!!!

A verseny kezdete „repülőrajtos” indítással lesz!  A csapatbeosztások és rajtidők 2016. február 8-án lesznek közzétéve! Az első nap versenynapon minden versenyzőnek rajtkezdés előtt minimum 1 órával meg kell jelennie a verseny helyszínen, és regisztrálni kell a versenyirodán! Mindkét nap a csapatoknak rajtkezdések előtt 15 perccel az első lőállásnál kell várakoznia!